Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divatos ruhák lányoknak

Halii!!!!

Most bemutatunk pár ruhát,amitől,tuti,hogy menők lesztek,az ideji nyáron...de persze nem csak ezektől...a virág minta a nyári divat 2011-ben!!

cdvre.jpg  Ha lazán,de divatosan szeretnél öltözni,ez  a nadrág igazán neked való,hisz laza de divatos és persze kényelmes......a laza,mély ülepű ruha lehetetlen,hogy kimenyjen a divatból... de ha neked még sincs ilyened,ajánlott,hogy ujjíts be,hisz kényelmes és menő!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

j-nj.jpgEzen a képen szintén laza,kényelmes,deivatos és menő ruhákat láthatsz összeállítva...a barna,kék,és ezeknek a különféle árnyalata meg a rózsaszín(pink),zöld,lila,citrom sárga...igazán színes és divatos színek,tehát ha ezekközül valamelyik szín rajtad van,akkor biztos lehetsz abban,hogy nem vagy olyan cikis,persze az se mindeggy,hogy milyen fazonú ruhában feszítessz...

 

 

 

grhtrzj.jpgEzek az össszeállítások is szintén divatosak 2011 tavaszán,de persze nyáron,ha fázol akkor is felveheted, mert egyáltalán nem gáz...ezek a darabok kényelmesek is perze...nem is gondolnánk,hogy egy sima csíkos poló 2011-ben menő lehet...!!!!!

 

 


Most pár igazán elegáns ruhadarabot láthattok,mert van,hogy arra is szükég van...

images.jpg  Ballonkabát,cicanaci,bőrkabi???
Igen ezek tuti nyerőek,bárhova is mész elegánsá tehetsz egy cicanacit,ha ballon kabátot veszel hozzá,de szexy is lehetsz egy cicanaciban ha bőrkabit húzol hozzá!!!

 

 

 

 

 

 

xxddddd.jpgEzt az összeállítást se hagyhattuk ki az elegáns és divatos ruhák közül,persze nem csak alkalmi egy hétköznapi napra is bátran felkaphatod magadra...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cvbgbg.jpg

 

  fghgu.jpgEzek a ruhák megfelelnek a hétköznapra de egy jó kis buliba is felhuzhatod, tuti menő...ha sima minta mentes csőtoppot veszel fel,akkor kiegészítő szinte kötelező,ha valamilyen mntásat,akkor kizárólag cak akkor kell kiegészítő,ha megy hozzá... A leopárd mintás fölsők nagyon menők!!!

 

 

 

 

 

 

xddd.jpg Utolsó összeállításunk egy cuki party szett,ha merész vagy és bevállalod,akkor a hétköznapokban is megállja a helyét!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Köszi,hogy ma is velünk tartottatok tartsatok velünk jövő héten is,így mindíg követhetitek a heti divatot!!!