Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tuti tanácsok,tippek

                                              Tuti tippek,tanácsok!!!

                                                         Tuti tippek...

1.Nem tudjuk,nálatok hogy megy,de nálunk vannak olyanok,akik nagyon gázak és beszólnak a menőknek (nem arra gondolunk,hogy mi vagyunk a menők,nem,másokról is),hogy milyen gázak,közbe pont ő az osztály talán leggázabb tanulója...-hidjétek el,csak azért csinálja,mert tudja,hogy ő gázabb és irigy rád/rátok,ilyenkor talán jobb ha nem szóltok be neki a menő haveraiddal/barátaiddal,hisz ő így is elég gáz...nagyon nehéz megállni,de mindenki tudja,hogy ő a gázabb,ha nem tudják,akkor ők is elég gázak!!!

2.Vannak emberek,akik beszólnak,pl.:a ruhádra-ilyenkor nem lehet biztosan tudni,hogy pontosan miért tette...lehet hogy azért monta mert féltékeny rád.ijenkor ne sértögy meg, aza lényeg hogy te csinosnak érezd magad:)

 

sok sikert hozzá,jövő héten újjab tuti tippekkel várunk!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lowest Price For Flovent Hfa 110 Mcg KelTherne

(KelTherne, 2019.10.17 15:26)

Buying Viagra In New York Propecia Dhea Thinning Hair <a href=http://levitab.com>levitra a precios baratos</a> generic isotretinoin acne find real visa cod only

.

(sweet jesus, 2013.08.19 22:52)

http://media.port-network.com/picture/instance_1/96034_1.jpg

Miután kiégett a szemem....

(AnnieT, 2013.08.19 21:14)

Tuti tippek,tanácsok!!!
Tuti tippek...

1. Nem tudjuk, nálatok hogy megy, de nálunk vannak olyanok, akik nagyon gázak és beszólnak a menőknek (nem arra gondolunk, hogy mi vagyunk a menők, nem, másokról is), hogy milyen gázak, közben pont ő az osztály talán leggázabb tanulója... Higgyétek el, csak azért csinálja, mert tudja, hogy ő gázabb és irigy rád/rátok. Ilyenkor talán jobb ha nem szóltok be neki a menő haverjaiddal/barátaiddal, hiszen ő így is elég gáz. Nagyon nehéz megállni, de mindenki tudja, hogy ő a gázabb. Ha nem tudják, akkor ők is elég gázak!
2. Vannak emberek, akik beszólnak pl.: a ruhádra. Ilyenkor nem lehet biztosan tudni, hogy pontosan miért tette. Lehet hogy azért mondta, mert féltékeny rád. Ilyenkor ne sértődj meg, az a lényeg, hogy te csinosnak érezd magad. :)


Sok sikert hozzá, jövő héten újabb tuti tippekkel várunk!!!

Könyörögve kérlek, legalább javítsd már ki erre a kevésbé hibás szövegre ezt a "cikket" (?), mert kifolyt a szemem. Semmi értelme az egésznek, de legalább legyen már mentes a helyesírási hibáktól.
Nekem is lenne egy tuti tippem: ahelyett, hogy másokkal foglalkoznátok, inkább tanuljatok, vagy nem is tudom, kirakózzatok. Mert ha a) tanultok, akkor lehet, hogy nem lesz ennyire gáz ez az oldal, ha pedig a b) opciót választjátok, akkor pedig nem is létezne ez az oldal.
Jézusom, életem egyik legborzasztóbb netes élményén vagyok túl....

--

(--, 2013.04.19 17:16)

--

óóóó

(BABA, 2012.10.25 18:56)

Nem inkább az a gáz,ha nem tudsz helyesen írni? De ha a témán vagyunk akkor miért mondják meg h mit csinálj???
TUTI AZ OLDAL DE KICSIT UNCSI...

.,

(.,, 2012.04.11 14:26)

szarok a tanácsok

Hogy lehet így írni?

(dfffff, 2012.01.14 20:02)

Nem inkább az a gáz,hogy nem tudsz normálisan magyarul írni? -.-"

Ne szemetkedj !!!!!

(ismeretlen, 2011.07.27 10:58)

"Kedves" szerkeszto ! A mi meno es mi gaz tipusu cikkeknel jobb lenne ha mondjuk ruharol meg divatrol irnal . Ezek a cikkek nemcsak sertoek az emberek szamara , hanem teged is a "melybe huznak" . Az oke ha megvan a magad velemenye de legy szives ne egesd le magad es masokat . Es mi az hogy aki jol tanul az streber ?! Egyeltalan neztel mar tukorbe ? Nyilvan nem de akkor felvilagositalak hogy te egy VILAG SZEGYENE vagy ! Nem sul anyad pofaja a sok baromsag lattam amit ideirtal ? Nem gondolod hogy a sertegetesen kivul massal is foglalkozhatnal ? Na persze te az a tipikus "plazacica" vagy nemde ? Elashatod magad ! Elszegyelhetned magad mennyire bekepzelt , egoista bunko vagy , arrol nemis beszelve hogy egyszeruen szanalmas az eleted es az a nagy semmi amit te "stilusnak" meg "menonek" nevezel ! De tudodmit , az u.n."streberek" sajnalnak teged sztem mert te masokkal ellentetben nem is tudod elkepzelni mi a fontos az eletben . Mert az eletben sokkal lenyegesebb dolgok vannak mint a divat es az hogy meno legyel . Te nem ertekrenddel hanem "ertektelenrenddel" rendelkezel ! Nojj mar fel ! Egyszeruen hanyingerem van az ilyen bekepzelt bunkoktol mint te ! Es hogy lasd milyen udvarias vagyok veled es a magadfajta bekepzelt baromokkal , hagyok valasztasi lehetoseget . A francba vagy a pi**aba szeretnel elmenni ?! Ha igy folytatod egy senki leszel az eletben !

pont azz

(pont azz, 2011.06.06 15:39)

Sztem ez nem rossz.......velem pont tegnapelött volt ilyen!!!